Setembre és un bon moment per organitzar les teves reunions d’empresa

, ,
A Rural Meeting trobaràs una gran oferta de sales per la teva reunió d'empresa en un entorn rural

Ja ha arribat el setembre, s’acaben les vacances, comença la temporada escolar, les empreses es reactiven després de la parada estival, més o menys llarga, en funció de cada sector i ha arribat el moment de posar-se en situació. Mirar endavant, establir noves estratègies, revisar els objectius, definir de nous…és un bon moment per a reunir-se amb l’equip i parlar de tot plegat, cara a cara, en versió offline, perquè l’online és molt pràctic, però te certes limitacions, sobretot motivacionals.

En definitiva, reunir-se és un acte humà necessari, que practiquem  des de temps ancestrals. No cal dir que l’entorn és molt important, no és el mateix concentrar-se i poder parlar i ser escoltat en un entorn sorollós que en un  de calma i silenci. Si, a més a més, estem envoltats de natura i tenim un espai exclusiu per a nosaltres, on no hem de pensar si elevem el to de veu o no, si tenim un possible competidor a la sala del costat, podem obrir-nos encara més, ser més creatius i innovadors: les idees brollen a les nostres ments en aquests moments…

A Rural Meeting tenim aquest  tipus d’espai, per aquelles empreses que consideren que les reunions d’equip i/o d’estratègia són importants, que val la pena sortir del hàbitat de treball diari per trencar amb la rutina que la ment crea i executa, per esdevenir més arriscats i originals, per donar el mateix de nosaltres mateixos a un entorn diferent, on les reunions d’empresa, tenen uns resultats diferents, més productius per les empreses i més motivadors per les persones. Balanç: positiu.

Troba aquí l’espai rural per les teves reunions d’empresa que estàs cercant, i si ho necessites, t’assessorem.

 

0 respuestas

Deja un comentario

Quieres unirte a la discusión?
¡Siéntase libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *